Erhverv vinduespudsning

​Professionel vinduespolering til erhverv

Trænger dine vinduer til en vinduespolering? Hos Lee Service hjælper vi dig som har et erhverv med alt indenfor vinduespolering. Vi har stor erfaring på dette område, og vi ved, hvor vigtigt det er altid at have rene vinduer, da det sender et godt signal både til kunder og medarbejdere.

Vi kører ud til kunder i og omkring Aalborg, Nørresundby og Svenstrup, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis dit erhverv har hjemme her og kunne bruge en hjælpende hånd til vinduespolering.

Vi varetager alle opgaver indenfor vinduespolering

Igennem årenes løb har vi løst opgaver for mange virksomheder, og i den forbindelse har vi opnået en stor erfaring med vinduespolering af mange forskellige slags bygninger. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til at vi kan løse den, og når du vælger Lee Service, kan du være sikker på, at vi altid udfører vores arbejde med en stor grad af professionalisme og fleksibilitet.

Vi tilbyder bl.a. vinduespolering af:

  • Højhuse
  • Offentlige institutioner (såsom skoler og svømmehaller)
  • Kontorer
  • Glasfacader
  • Indkøbscentre
  • M.m.

Vi kan med andre ord påtage os alle former for opgaver, og du kan trygt stole på, at vi efterlader ruderne pæne, rene og skinnende. Herudover arbejder vi med konkurrencedygtige priser, og du vil derfor altid blive tilbudt en pris, der er så billig som mulig, når du får et tilbud fra os.

Kontakt os for et godt tilbud på vinduespolering

Skal vi hjælpe dig med vinduespolering? Uanset om du har brug for hjælpen privat eller til erhverv, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 41 31 81 64 eller skrive til vores e-mail info@leeservice.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi kan herfra give dig svar på dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud på f.eks. et serviceabonnement med et interval efter eget ønske.