Privat vinduespudsning

Vinduespolering

​Er du led og ked af at pudse vinduer, og er det en kamp hver gang, ruderne i lejligheden skal pudses? Så giv opgaven videre til Lee Service. Jeg sørger for at efterlade dine vinduer i pæn stand, og de vil være skinnende rene og pletfri – hver gang.

Jeg løser alle opgaver

Ingen opgave er for stor eller lille, og jeg påtager mig selv de vanskeligste opgaver. Uanset om det drejer sig om vinduespolering for private i villaer, parcelhuse eller lejligheder. Jeg tager gerne udfordringen op, og garanterer at ruderne i dit hjem vil fremstå som nye efter hvert besøg.

Fleksible løsninger

Hos Lee Service tilgodeser jeg specielle ønsker for vinduespoleringen. Har du derfor bestemte ønsker eller særlige hensyn jeg skal være opmærksom på, skræddersyr jeg på forhånd løsningen efter dette. Du kan derfor trygt overlade opgaven til mig, så sørger jeg for at vinduerne i dit hjem fremstår skinnende rene.

Ønsker du at tegne et serviceabonnement og dermed få regelmæssige besøg af din vinduespudser, er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du yderligere spørgsmål vedrørende min service, er du velkommen til at kontakte mig for nærmere information.​